Dragon Games Sorozat Dragon Games List Játéktesztek Játékismertetők Jeanne d'Arc DMNemo's Bug Borzalmas Keresztény Játékok Videóvágások Jéghercegnő Gitáros Videók Segítők Gy.I.K Elérhetőségek

DMNemo's Studio

Minden, amit a sárkányos játékokról tudni kell, és más egyéb érdekességek..

Címkék

& (1) blade (1) bug (1) catechumen (1) darc (1) dmnemo (1) drakan (1) gyík (1) ismertetők (1) jeanne (1) mount (1) Címkefelhő

GY.I.K.

2012.01.29. 16:23 - DMNemo

Címkék: gyík

 

 
MMORPG: Massively Multiplayer Online Role-Playing Game - nagyon sok szereplős online szerepjáték
 
RAIL SHOOTER: Meghatározott útvonalon való lövöldözés, vagyis vasutas lövöldözés. Nem irányítjuk a karakter előrehaladását, csupán a célkeresztet, bár a Panzer Dragoon esetében magával a sárkánnyal mozgatjuk a célkeresztet.
 
FPS: Az FPS-ek (First Person Shooter) vagy belső nézetű lövöldözős játékok olyan háromdimenziós grafikát használó videojátékok, ahol a játékos az általa irányított figura szemszögéből látja a játékban történteket, célja pedig általában az, hogy a játékpályán található fegyverekkel minél több ellenfelet megöljünk, ezáltal pontokat gyűjtve.
 
RTS: Valós idejű stratégia, (real time strategy, rövidítve RTS) ezek valós időben zajlanak, a játékmenet folyamatos, az összes játékos bármikor adhat ki parancsokat, amelyek végrehajtása azonnal el is kezdődik. Az átlagos RTS-ekben a fő feladatok az erőforrások összegyűjtése, bázisok építése, technológia fejlesztése és az egységek irányítása.
 
TPS: (Third Person Shooter) Az akciójátékok olyan típusa, ahol a játékos által irányított szereplőt/főhőst külső nézetből látjuk. A külső nézet legtöbbször azért kerül a játékba, mert a figurának közel harcot kell alkalmaznia az ellenségek ellen és belső nézetben könnyen átláthatatlanná válik a játékos számára. Ilyen pl.: a Drakan széria, a sárkányvezérlésű játékok csúcsa.
 
ESRB: Az Entertainment Software Rating Board egy non-profit szervezet ami a videojátékok és a szórakoztató szoftverek korhatárait határozza meg, továbbá promotálja ezt a tevékenységet, és internetes adatvédelmi-elveket ír elő Kanadában és az Amerikai Egyesült Államokban.

A bejegyzés trackback címe:

https://dmnemo.blog.hu/api/trackback/id/tr143969261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

| DMNemo 2013 |

süti beállítások módosítása