Dragon Games Sorozat Dragon Games List Játéktesztek Játékismertetők Jeanne d'Arc DMNemo's Bug Borzalmas Keresztény Játékok Videóvágások Jéghercegnő Gitáros Videók Segítők Gy.I.K Elérhetőségek

DMNemo's Studio

Minden, amit a sárkányos játékokról tudni kell, és más egyéb érdekességek..

Címkék

& (1) blade (1) bug (1) catechumen (1) darc (1) dmnemo (1) drakan (1) gyík (1) ismertetők (1) jeanne (1) mount (1) Címkefelhő

Üdvözlök mindenkit a DMNemo's Studio Blogon!

2012.01.29. 16:26 - DMNemo

SZIASZTOK!!! 

A blog célja az, hogy ismertessem a rég elfeledett játékokat, és felhívjam a figyelmet arra, mennyire élvezetes sárkányháton kalandozni a játékok csodás világában. Remélem, hogy ezek az elfeledett játékok újra ismertek lesznek, és bekerülnek a köztudatba. :) Ez úton is szeretném megköszönni ThePCVeteran (pcveteran.blog.hu) munkáját, hogy elvállalta a blogom szerkesztését. :D Köszönöm szépen a barátaim,főleg Möraja barátom (www.youtube.com/user/Moraja2) támogatását, és örülök, hogy a munkáimat egyre többet nézik! :) 

 

 

Fő céljaim a blogon:

 

   -  különféle sárkánnyal vezérelt és más egyéb játékok bemutatása, ismertetése
   -  ritka és stílusteremtő játékok ismertetése
   -  klasszikus könyvek bemutatása, kritikája
 
 

Munkásságom: 

 

  • Dragon Games sorozat: Egyszóval munkásságom fő részét képezi. A széria kifejezetten sárkányirányítós játékokat mutat be, vagyis ebből a körből kiesik a Dragon Age 1-2, és a Witcher 2 dragon boss fightja. Ez úton is szeretném megkérni az ifjabb nézőket, hogy NE EMLEGESSÉK FEL NEKEM a dragonhunt (=sárkányvadász) kategóriájú játékokat! Megértéseteket köszönöm! Az ISMERTETŐ JÁTÉKOKRÓL menüpont alatt többet is megtudhattok a sárkányvezérlés világáról.
  • Jeanne d'Arc Games: Elég kevés játék dolgozta fel a 100 éves háború főhősnőjét, az Orleans-i Szűz legendáját. Ezért bemutatom azt a pár játékot, mi ezt a témát dolgozza fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://dmnemo.blog.hu/api/trackback/id/tr843969333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

| DMNemo 2013 |

süti beállítások módosítása